Secrets de Parella (Catalan Edition) por Daniel Balaguer Nácher

Titulo del libro : Secrets de Parella (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : April 16, 2012
Autor : Daniel Balaguer Nácher
Número de páginas : 155
Editor : Daniel Balaguer

Descargue o lea el libro de Secrets de Parella (Catalan Edition) de Daniel Balaguer Nácher en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Secrets de Parella (Catalan Edition) por Daniel Balaguer Nácher

Daniel Balaguer Nácher con Secrets de Parella (Catalan Edition)

Novel·la eròtica.

Aquest és un llibre, que encara que es centra principalment en les relacions sexuals amb olors, pels i sabors, inevitablement també s'arrossega al llarg de la narració tot el que de vegades pot comportar dur a terme una relació de convivència i que és el que en realitat dona solidesa al procés de maduració personal. No cal distraure's que el sexe és el mitjà, però intentant donar-li cos a la novel·la per que no caiga en certa banalitat purament comercial, es presenten també certes situacions amb les que se sembren totes les llavors necessàries per que el lector no quede indiferent davant el que es relata, i a banda de tot el que té a veure amb el sexe, també puga qüestionar-se certes coses de l’actual estat de la vida de parella, on sembla que les relacions son més làbils i de vegades no se saben dur les llibertats, els compromisos i les responsabilitats. Tenint així com a punt de partida el món físic de la pura satisfacció dels instints de la carn, arribem al variat món de les emocions, els pensaments, els sentiments humans en una lluita per mantindre una relació de la millor manera possible, dins d’un esforç humà potser poc habitual, però possible i molt necessari en aquesta magolada societat.
D’altra banda, cal afegir que possiblement no siga recomanada la seua lectura a persones massa puritanes o per aquelles fàcilment excitables, donat que les pot arrossegar a les accions o pensaments més humans i per tant, en la seua vessant més carnal.

SINOPSI

Aquesta historia pretén presentar la perspectiva d’una sexualitat sincera, real, amb els seus èxits i fracassos, encarnant un personatge pot ser una mica atípic i immadur en matèria de sexe i relacions de parella, però que partint de la seua pudicitat i repressió moral, despulla sense cap tipus de censura, els seus pensaments i sentiments. Aquest és un home amb moltes inseguretats que lluitant contra els estereotips, admet no ser el “mascle Ibèric” i sap veure la fortalesa femenina. Ens narra com afronta i com el torben les coses que li passen amb el sexe contrari i com avança pel camí del descobriment d’una sexualitat lliure i sense barreres, que l’atrapa i en la que ens dona la informació de primera mà, perdent poc a poc qualsevol tipus de repressió o prejudici; sense voler entrar massa en la degeneració, ho conta com ho sent. Potser es tracta d’una petita radiografia dels pensaments d’un home en matèria de sexe amb tots els ingredients i combinacions del que ell és capaç.
A banda de tot, malgrat que el sexe és l’ingredient principal, apareixen també moltes reflexions i alguns dels conflictes que de vegades solen ser habituals dins la convivència amb altra persona, i potser també intenta donar cert peu al lector per a la reflexió sobre l’actual estat de la vida en parella i la pèrdua d’alguns dels seus valors.